Annonce:

Henrik Fiskers nye bil har “gennemsigtige” a-stolper

I et hav af elbiler skal der mere og mere til for at skille sig ud. Fisker forsøger med gennemsigtige a-stolper i SUV’en Pear, der kører ud på vejene i 2025.

I mere end to årtier har tendens ellers været stadig tykkere a-stopler. Altså for alles skyld i tilfælde af trafikulykker.

De stadigt tykkere a-stolper gør det dog kun sværere at se til siderne i nye biler. Fisker Inc. forsøger dog at gøre livet lidt lettere for bilisterne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Den nye SUV, Pear, som bilmærket hævder at vise en produktionsklar udgave af på L.A Auto Show i disse dage, har intet mindre end gennemsigtige a-stolper.

Stolperne i sig selv er reelt ikke gennemsigtige. Men Fisker mener at have løst problemet ved at udstyre a-stolperne med kameraerne, som til gengæld sender det, de ser, direkte ind på nogle lodrette skærme i kabinen.

LÆS OGSÅ: Henrik Fisker er ikke i tvivl: “Min næste bil bliver pickupens svar på en Ferrari”

Om det virker, må offentligheden vente noge endnu med at få svar på. Fisker Pear, der er en mindre SUV end Fisker Ocean, er nemlig først klar til i midten af 2025.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Omvendt står det allerede nu klart, at økonomien i Fisker Inc. ikke ser alt for godt ud. For nylig afslørede mærkets kvartalsregnskab blodrøde tal på bundlinjen. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler