Annonce:

Heftig Honda vinder DM i Streetrace

Kolstrup Tuning har kørt deres heftig Honda Civic øverst på skamlen ved Racedays.dk’s Danmarksmesterskab i streetrace

Sjællandske Kolstrup Tuning kan kalde sig Danmarksmester i streetrace efter at have kørt 15 afdelinger af Racedays.dk-mesterskabet i en både stabil og hurtig Honda Civic.

Det trods nogle skiftegafler i gearkassen, der gav op efter blot fire gennemløb på hjemmebanen i Hvidovre, som lagde asfalt til årets sidste løb. Teamets fire starter var dog hurtige nok målstregen til en tredjeplads på dagen, hvilket gav point nok til en samlet sejr.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Den store benzintest: Hvad skal du hælde i tanken, V-Power eller OK 100?

På finaledagen tog teamet dog ingen chancer. Chauffør Jesper Størup måtte derfor køre sine reaktionstider varme bag rattet i en anden Honda Civic med Hondata-motorstyring og 182 hestekræfter.

Meget opvarmning blev det dog ikke til, da bilen efter blot to gennemløb knækkede en trækaksel allerede i andet gear.

Men klokken 18 blev den røde Civic med Rotrex-kompressor og effekt over 500 hestekræfter sendt ud for at varme dæk med et forsigtigt men sikkert første gennemløb. Ved næste løb havde Kolstrup Tuning fundet is frem til intercooleren, hvilket Honda’en kvitterede for med med en tid på 8.068 sekunder – nok til en dagens fjerde hurtigste løb. Udsigten til regn fik dog hurtigt sendt bilen ud til startstregen igen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Borgmester dropper Formel 1 i København

Denne gang blev det til en 7.875 sekunders-tid med 166 km/t i udgangshastighed og en reaktionstid på 0,228 sek. Regnes reaktionstiden fra, er det et løb på 7.647 sekunder. Nok til trejdepladsen på dagen og de point som sikrede en samlet førsteplads i DM-stilling.

Kolstrup ville have givet den yderligere gas, hvis ikke det efterfølgende fjedre gennemløb havde bukket en skiftegaffel, der gjorde bilen svær at få i gear. Med en komfortabel tidsmagen ned til Toyota Starlet’en med dagens fjedre hurtigste tid valgte Kolstrup at trække sig i stedet for at bøvle med en gearkasseudskiftning.

 

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

 

 

 

 

 

 

Annonce:



Annonce:

Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler