Annonce:

Har bilmærke fortrudt? Ny elbil spottet med plads til kardantunnel

De siger, den kun kommer som elbil. Men nu tyder noget alligevel på, at Dodge ikke fortæller hele sandheden om den næste Charger.

Besøg vores annoncør:

Både Dodge Challenger og Charger med benzinmotor er på vej ud. Begge biler skal erstattes af en udelukkende elektrisk Charger med tilnavnet SRT.

Eller skal de nu også det?

Nye billeder, som angiveligt stammer fra Dodges produktionshaller, mere end antyder, at ingeniørerne har efterladt plads til en kardantunnel. Noget en elbil i sagens natur slet ikke har brug for.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Carscoops.

LÆS OGSÅ: Varslede benzin og diesel til 20 kr. literen – nu er der nyt

Dodge har længe sagt, at den nye Charger lanceres som en elbil. Men når de nye billeder alligevel er genstand for en heftig diskussion, hænger det sammen med, hvad Dodge også har sagt om den nye model.

Mærket har for længst anerkendt, at der er en teoretisk mulighed for, at den nye Charger vil blive udstyret med forbrændingsmotor. Om den udmelding så skal tages mere bogstaveligt, må tiden vise.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Retfærdigvis skal det siges, at nogle bilfabrikker bruger det, der ligner en kardantunnel, til at skjule dele af batteripakken i elbiler. Der er bare andre og bedre måder at gøre den slags.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler