Annonce:

Hans ejer Teslaen med verdens højeste kilometertal

Han er dog ikke kommet så langt, uden at Teslaen har givet ham problemer. Og mange af dem.

Her på Boosted har vi før skrevet om Hansjörg von Gemmingen-Hornberg og hans Tesla Model S. Men nu gør vi det igen. For tyskerne bliver bare ved og ved… og ved med at køre i bilen.

I december sidste år havde bilen kørt over halvanden million kilometer, og nu varer det ikke længe, før Hansjörg har trillet 2 millioner kilometer i elbilen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Når du læser denne artikel, vil bilen allerede have kørt 1,9 millioner kilometer. Det forklarer Hansjörg i videoen lidt længere nede i denne artikel.

Men det har ikke været nogle billige kilometer. Langt fra faktisk. I modsætning til Irv Gordon, der – før han døde i 2018 – nåede at køre 5,23 millioner kilometer i sin Volvo P1800 på bare to motor-renoveringer, har Hansjörg von Gemmingen-Hornberg måttet ofre noget mere allerede.

LÆS OGSÅ: Kendt youtuber har bilgæld for en million kroner om måneden

Det er gået hele 13 elmotorer og bilen har allerede spist fire batteripakker. Og det er ikke, fordi Hansjörg von Gemmingen-Hornberg kører som en vanvidsbilist.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Faktisk hævder tyskeren, at han aldrig kører over 100 km/t i det daglige. Heller ikke selvom han bor i et land der er kendt for frie motorvejshastigheder. Hansjörg von Gemmingen-Hornberg siger i øvrigt, at han altid lader batteriet fra 15 til 70 procent.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler