Annonce:

Haas indrømmer: “Vi vil have nye kørere”

Teamchef Gunther Steiner sætter nu ord på Haas’ fremtid. Og den er ikke nødvendigvis med dansk fortegn.

Lige nu består Haas’ kørerbesætning af danske Kevin Magnussen og tyske Nico Hulkenberg. Sådan ser det også ud i den kommende sæson.

Men hverken K-Mag eller den tyske veteran kan vide sig sikre på et sæde derefter. For selvom om Haas har stået fast på, at man ikke vil køre en rookie i stilling til noget som helst i 2024, kan billedet set markant anderledes ud i 2025.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Beslutningen om at holde to erfarne kører i garagen blev allerede truffet før 2023-sæsonen, da Mick Schumacher fik sparket, så den mere erfarne Hulkenberg kunne komme til.

Men nu siger teamchef Gunther Steiner, at det bestemt ikke var nemt at smide Schumacher ud. Det fortæller han til flere medier. Bl.a Racingnews365.

LÆS OGSÅ: Tesla skjuler alvorlige fejl på millioner af biler – giver bilister skylden

Samtidig åbner teamchefen, der har været hos Haas siden begyndelsen i 2016, op for, at der kan blive skiftet ud i garagen i 2025.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Omvendt kan blive en lige så svær beslutning at træffe for det eneste amerikanske hold i Formel 1. Til den tid dog af helt andre grunde.

– I 2025 åbner det hele op. På et tidspunkt vil vi have nye kørere, der kommer ind i Formel 1, fordi nogen er ved at være videre i deres karriere.

– Det er for tidligt at træffe beslutninger. Men jeg tror, at næste år vil mange begynde at flytte rundt tidligt på sæsonen, for at sikre sig at de i 2025 er et godt sted, lyder det i en kommentar til mediet.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler