Annonce:

Haas-chef om afslag: “Alle skal træffe den slags beslutninger”

Sidste år sendte Haas et tilbud der blev afslået. Det bekymrer nu ikke teamchef Günther Stenier det store.

Besøg vores annoncør:

Kevin Magnussen kunne forud for 2023-sæsonen være blevet kollega med Daniel Ricciardo. Men det havde krævet, at den altid smilende australier tog imod Haas’ tilbud.

Et tilbud som angiveligt kom. Men også et tilbud som australieren afslog. Det fortæller teamchef Günther Steiner i dag, at han ikke har de store problemer med.  I stedet kalder den 34-årige Ricciardo for ‘en god fyr’ med ‘et stort talent’.

– Det er klart, at han havde en plan for, hvad han ville gøre. Og det er nu lykkedes for ham, sagde Steiner ifølge RacingNews365.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Jeg synes, at Daniel er en rigtig god fyr. Han har vundet løb, men han havde en hård sæson sidste år. Det var heller ikke en nem sæson året før. Nogle gange er du nødt til at tage et skridt tilbage, for at tage to skridt frem.

LÆS OGSÅ: Racerløb er på vej tilbage til Jylland – “Kommunen har allerede sagt ja til 5 år”

At det ikke blev Ricciardo, der afløste den fyrede Mick Schumacher – men i stedet veteranen Nico Hulkenberg, tager Steiner heller ikke så tungt.

– Alle skal træffe den beslutning, de vil. Vi gjorde det sidste år. Alle har en mening om, hvad vi gjorde, da vi ikke forlængede med en af vores kørere.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Hvis et hold beslutter, at det er den bedste måde for dem at komme videre på… Det har jeg ingen mening om. De ved, hvad de gør. Jeg tror, at de er fuldt ud kvalificerede til at gøre det.”

– Det er klart, at det at have Daniel gjorde beslutningen meget nemmere. Han havde det hårdt sidste år. Men de sagde altid, at han har vundet løb, så der må været et talent.

Officielt står Haas helt uden kørere forud 2024-sæsonen. Det har dog forlydt, at Nico Hulkenberg skulle være tættest på en kontraktforlængelse. Muligvis fordi han vil acceptere vilkår, kollegaen Kevin Magnussen ikke vil. Læs mere her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler