Annonce:

Haas afvist: “Det kommer IKKE til at ske”

Der var nok at tale om efter Australiens grand prix – også i Haas-garagen. Men i første omgang får det amerikanske hold dog et nej. 

Haas’ Nico Hulkenberg endte på en 7. plads efter et mildest talt begivenhedsrigt grand prix i Australien. Men den tyske Formel 1-veteran burde retteligt have stået på podiet. Det mener teamet i hvert fald.

Hulkenberg var en de kørere, som fik mest ud af det kaos, Kevin Magnussens ulykke udløste. Men efter tre timers votering mener Formel 1’s stewards altså ikke, at der er hold i Haas’ klage. Det skriver Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge stewards var det seneste tidspunkt, man med sikkerhed kunne fastslå bilernes positioner på banen, var på gridden umiddelbart før genstarten. Men det mener Haas ikke. Af samme grund har det amerikanske hold appelleret beslutningen. Så det sidste ord er næppe sagt i den sag.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Er han Danmarks mest erfarne spritter?

At der muligvis kan være flere point på vej ind i Haas-garagen forholdt Hulkenberg sig ikke til umiddelbart efter løbet. Han ville dog ikke kalde de nu tre løb af 2023-sæsonen ‘nogen skidt begyndelsen’

– Det er mit tredje løb efter tre år ude. Det er vildt og interessant, hvor hurtigt folk bliver forkælede. Jeg har været i Q3 to gange, blev 12’er sidst, Kevin scorede et point i Jeddah, og nu var det min tur.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler