Annonce:

Haas afslører: “Helt ærlig, han blev aldrig spurgt”

Der er en helt simpelt grund til, at Haas ikke lod døren stå på klem for Mick Schumacher.

Efter to sæsoner fik Mick Schumacher i slutningen af 2022 sparket ud af Haas-garagen. En række meget dyre uheld og manglen på point fik holdet til at kigge andre steder hen for at få udfyldt den anden side af garagen ved siden af Kevin Magnussen.

Det blev til en kontakt og kontrakt med Formel 1-veteranen Nico Hulkenberg, som ellers ikke har haft et fast sæde i fire år. Det betyder dog ikke, at Mick Schumacher er fortid i Formel 1. Han har i stedet fået den rolle, Nyck de Vries havde hos Mercedes. Altså inden hollænderen fik chancen Alpha Tauri.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Politiet advarer bilister: Det koster altså 2.500 kr. i bøde

Om Schumacher også kunne have været Haas’ reservekører i 2023 og frem, afslører den 57-årige teamchef Gunther Steiner nu, at han end ikke har tænkt. Det ville teamet simpelthen ikke spise den unge tysker af med, lyder forklaringen.

– For at være helt ærlig, så spurgte jeg ham slet ikke, fortæller Steiner til GPFans.com.

– Det er altid svært for kører, som har kørt fast for et hold, at blive henvist til rollen som reservekører. Og det tror jeg ikke, han (Mick Schumacher, red.) ville være tilfreds med.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler