Reklame:

Haas ændrer planer: “Det er ikke noget, vi har meget af”

Som for så mange andre hold betød aflysningen af Formel 1-løbet i Italien i sidste uge, at Haas må ændre sin planer. 

Et voldsomt uvejr aflyste sidste uge Formel 1-løbet på Imola-banen i Italien. Og det har fået betydning hele vejen ned gennem paddocken. Også i Haas-garagen.

Det skriver Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Helt konkret skyder det amerikanske hold, der har danske Kevin Magnussen på lønningslisten, at man sætter nye dele på racerne i den kommende løbsweekend i Monaco.

Nogle af delene, der er nogle af holdet opgraderinger i løbet af sæsonen, skulle ellers have været på bilen i sidste weekend. Mens Haas ville have sat andre dele på sine racere under løbet i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Vin Diesel bekræfter: “Fast and Furious stopper ikke – flere spin-off-film er planlagt”

Men alle dele skal altså nu bruges til løbet i det lille men stenrige fyrstedømme.

Reklameblok:
– Naturligvis er der nogle dele, som vi ikke har mange af. Vejret kommer til at afgøre, hvad vi kommer til at bruge. Men lige nu er det planen også at benytte alle delene til Barcelona her for at få noget data, siger teamchef Gunther Steiner til den danske avis.

Teamchefen uddyber, at det drejer sig om dele, der ændrer frontvingen på bilerne. Men at fronten på bilerne ikke bliver helt ny af den grund.

 
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?