Annonce:

Gutter rev hel lade ned for at redde Ford Mustang ud

Ford’en blev parkeret i begyndelsen af 1980’erne. Siden blev dele af en lade bogstavelig talt bygget rundt om bilen.

Når det kommer til definitionen på et ladefund, kommer vi nok ikke tættere på end lige dette tilfælde. I begyndelsen af 1980’erne blev der bogstavelig talt bygget en lade rundt om den.

Allerede på det tidspunkt havde bilen stået forladt i noget tid. Ifølge bilens nummerplade var den senest på vejene i den amerikanske delstat Colorado i 1982.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Altså har bilen stået stille i mindst 41 år. Og det ses på bilens stand. Eller manglen på samme. Alle fire dæk er flade, ligesom den er dækket af et tykt lag støv. Kalechen har da også set langt bedre dage.

Men sådan går det vel, når man bliver glemt i 41 år. Hvorfor bilen i første omgang blev stillet væk, melder historien dog intet om.

LÆS OGSÅ: Rekordmange bilister bryder lov – koster 1.500 kr. og et klip i kørekortet

Der er dog ikke tale om en specialudgave af Mustangen. Faktisk har bilen ikke engang en V8-motor.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

I stedet måtte folkene, som har ‘genopdaget’ bilen, fjerne flere vægge for at få den V6-drevne cabriolet ud i dagslys. Før den blev parkeret i de tidlige 80’ere, blev den dog brugt.

På speedometeret er der registreret 59.142 miles, svarende til lidt over 96.000 kilometer. Bilen gemmer faktisk på lidt flere overraskelser. For den er ikke i helt så ringe stand, som man kunne frygte. Selv dækkene kan holde på luften efter de mange års stilstand.

Det er ikke første gang, at en Mustang dukker op til overladelse efter mange år parkeret i glemslen. I 2017 dukkede Mustangen fra Steve McQueen-filmen “Bullitt” eksempelvis op i Mexico.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:

Filmfolk og Ford troede ellers, at bilen var gået tabt mange år før. Siden blev bilen udstillet, og i 2018 begyndte Ford at gennemrestaurere den. Læs mere om den historie her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler