Gut glemmer benzinpumpen og brænder Lamborghini af

Lamborghini Huracan Performante Fire

En Lamborghini Huracán Performante er brændt op, fordi en en MPV-ejer ‘glemte’ en tankpistol, der stadig pumpede benzin

Det er næsten ufatteligt, det kan ske. Men jo, en MPV-ejer ‘glemte’ ganske enkelt, at en tankpistol stadig sad i hans bil, da han forlod en tankstation i Kirkwood, USA.Uheldigt bliver til mega-uheldigt, da der på modsatte side af MPV’en stod ikke bare én men to svinedyre og driftsvarme Lamborghini’er. Benzinen fra den afrevne slange fløj nemlig direkte over på anden side af standeren, hvor det fossile væske antændte den ene af de to italienske superbiler, en blå Huracán Performante.

Som det ses på billederne i artiklen her, udbrændte Spyderen totalt, mens den røde Gallardo Spyder mirakuløst slap med skrækken og en lak mere grå end rød på grund af asken.

Utrolig heldigt blev det hele filmen af en tilfældig Lamborghini-fan, der havde spottet de to tankende tyre, før selve uheldet.

Reklame-video:

Parker Gelber, der ejer den røde Gallardo, har fortalt om hele episoden på sin Facebookprofil. Også at sagen nu er overgået til forskringselskaberne.

Nu venter der højst sandsynlig en meget flov MPV-ejer en regning på million af dollar. Av, av!

 

 

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk