Reklame:

Günter Steiner bekræfter dialog med Alfa Romeo

“Ja, de kiggede forbi”, siger Haas-chefen.

Alfa Romeos Sauber-sponsorat løber kun indtil den sidste kilometer er kørt i denne Formel 1-sæson. Så er det officielt slut for det italienske bilmærke i Formel 1.

Officielt altså. For mærkets topchef Jean-Philippe Imparato er ret åbenmundet, om at Alfa Romeo afsøger ‘alle muligheder for at blive i Formel 1′.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og nu bekræfter Haas’ teamchef Günther Steiner, at man har ‘en dialog’ med Alfa Romeo. Omend teamchefen understregede, at dialogen kun er på et indledende stadie.

Det skriver racing365.com.

LÆS OGSÅ: Ukendt regel giver mange bilister bøder – men kommune nægter at gøre opmærksom på det

Ikke desto mindre puster det endnu mere liv i et rygte, som allerede begyndte at cirkulere i og uden for Formel 1 sidste år.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Nemlig at Alfa Romeo vil kaste sponsorkroner efter Haas. Til gengæld for at bilmærkets navn forbliver i motorsportens fineste klasse.

Flere medier har allerede spekuleret i, at en eventuel aftale mellem Haas og Alfa Romeo vil ligne den, som italienerne lidt endnu har med Sauber.

Et farvel til Haas-navnet?
Et sponsorat, der – hvis der er hold i snakken – betyder, at Haas-navnet forsvinder ud af Formel 1.

Reklameblok:


Sauber-navnet gør da også kun comeback i Formel 1, fordi man går og venter på at blive Audis fabrikshold. Men det sker officielt først fra 2026, hvor en række nye regler laver om på sporten.

For Haas’ vedkommende pointerer Günther Steiner dog, at han ikke kender Alfa Romeos planer for 2024-sæsonen.

– De undersøger, hvad de skal gøre i fremtiden. De kom forbi, for at se på os, og hvordan vi klarer det. Det var en introduktion. Intet andet.

– Jeg havde aldrig mødt den administrerende direktør før. Vi er lige blevet præsenteret for hinanden.

– Der var selvfølgelig ikke noget at skjule. Vi hilste bare, og det var det. Jeg ved ikke, hvad de skal i fremtiden.”

– Jeg tror, de ser nærmere på, hvad de vil gøre (når Sauber-aftalen udløber, red.). Det er min fornemmelse. Men de fortalte mig ikke noget, og jeg vil aldrig spørge dem.

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?