Annonce:

GT-R fra “Gran Turismo” skal på auktion – “Den sikrede Nissans bedste resultat i særligt racerløb”

Bilen fra Hollywood-filmen om Playstation-spillet “Gran Turismo” er ikke bare til pynt. Før filmkarrieren kørte den med i ægte racerløb.

Besøg vores annoncør:

For nogle er PlayStation-spillet Gran Turismo underholdning. Solid underholdning, bevares. Men ikke desto mindre underholdning.

For andre er det hele karriere. der står på spil. Sådan er spinder historien i filmen “Gran Turismo” også af. Men nu, hvor filmen er i biograferne, er folkene bag ikke længere noget at bruge ‘deres’ Nissan GT-R Nismo til.

Derfor skal den på auktion. Bilen er dog ikke bar en GT-R, som den slags er flest. Det den Nissan GT-R Nismo GT3 med Nissan bedste resultat nogensinde i 24 timers-løbet på Nürburgring i Tyskland. En niendeplads blev det til i 2015.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bilen skal på auktion, som den står. Det vil sige i en folieindpakning, der er en særlig hyldest til en tilskuer, der desværre omkom i en ulykke.

LÆS OGSÅ: DEBAT: “Loven om vanvidsbilisme er dybt krænkende”, siger direktør

Ulykken, der skete under 24 timers-løbet på Nürburgring, var Jann Mardenborough, der skabte sig en karriere i rigtige racerbiler ved at spille Gran Turismo, involveret i.

Hos Silverstone Auctions, hvor man svinger hammeren over GT3-raceren den 25. august, forventes det, at bilen indbringer et sted mellem 225.000 og 275.000 britiske pund.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er, hvis bølgerne går rigtig højt, 2,4 millioner kr. for et stykke af motorsportens historie. Både på godt og ondt. Og så selvfølgelig udødeliggjort af Hollywood.

 

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler