Reklame:

GT-R fra “Gran Turismo” skal på auktion – “Den sikrede Nissans bedste resultat i særligt racerløb”

Bilen fra Hollywood-filmen om Playstation-spillet “Gran Turismo” er ikke bare til pynt. Før filmkarrieren kørte den med i ægte racerløb.

For nogle er PlayStation-spillet Gran Turismo underholdning. Solid underholdning, bevares. Men ikke desto mindre underholdning.

For andre er det hele karriere. der står på spil. Sådan er spinder historien i filmen “Gran Turismo” også af. Men nu, hvor filmen er i biograferne, er folkene bag ikke længere noget at bruge ‘deres’ Nissan GT-R Nismo til.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Derfor skal den på auktion. Bilen er dog ikke bar en GT-R, som den slags er flest. Det den Nissan GT-R Nismo GT3 med Nissan bedste resultat nogensinde i 24 timers-løbet på Nürburgring i Tyskland. En niendeplads blev det til i 2015.

Bilen skal på auktion, som den står. Det vil sige i en folieindpakning, der er en særlig hyldest til en tilskuer, der desværre omkom i en ulykke.

LÆS OGSÅ: DEBAT: “Loven om vanvidsbilisme er dybt krænkende”, siger direktør

Ulykken, der skete under 24 timers-løbet på Nürburgring, var Jann Mardenborough, der skabte sig en karriere i rigtige racerbiler ved at spille Gran Turismo, involveret i.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Hos Silverstone Auctions, hvor man svinger hammeren over GT3-raceren den 25. august, forventes det, at bilen indbringer et sted mellem 225.000 og 275.000 britiske pund.

Det er, hvis bølgerne går rigtig højt, 2,4 millioner kr. for et stykke af motorsportens historie. Både på godt og ondt. Og så selvfølgelig udødeliggjort af Hollywood.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?