Gør ikke som Mercedes – Audi nægter at droppe dette navn

Foto: Audi AG

Modsat Mercedes holder Audi stædigt fast i, at man godt må kunne kende en elbil alene på navnet.

Kan du din Audi-modelrække, ved du også, at tyskerne har sat strøm til, lige så snart det er står e-tron på bilen. Og det har de sådan set tænkt sig at blive ved med i Ingolstadt.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Både det med strømmen og det med navnet forstås. For mens Mercedes har tænkt sig, at deres mærkat for elbiler “EQ” med tiden skal forsvinde ud af modelprogrammet, holder Audi fast i “e-tron”.

LÆS OGSÅ: Audi har fået ‘nyt’ logo – kan du se forskellen?

Også selvom Audi senest i 2026 faktisk kun vil lancerer nye modeller der kører på strøm. Tværtimod antydede tyskernes designchef Marc Lichte, at Audi holder godt fast i modelbetegnelsen, og at der samtidig er endnu en elektrificerede modelbetegnelse på vej.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Hvad der er i vente, vil designchefen dog ikke løfte sløret for endnu. Han ville dog gerne sige, at der er mere nyt at fortælle ‘senere i 2023’. Det skriver Top Gear.

Foto: Audi AG
Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk