Annonce:

Gatebil Rudskogen 2019: Verdens sjoveste bilfestival

Hvis du ikke har været til Gatebil på Rudskogen endnu, så er du gået glip af noget stort. Men du kan nå det endnu – den 11. til 14. juli går det løs!

Når 40.000 mennesker og hundredevis af Europas vildeste driftbiler og racerbiler mødes, kommer der magi luften. Og en hel del dækrøg. Den største og vildeste Gatebil-festival skydes i gang på Rudskogen Motorpark i Norge den 11. til 14. juli 2019, og du kan nå at komme med!

Til Gatebil på Rudskogen kan du opleve nogle af de bedste driftere i verden indhylle den norske racerbane i røgslør, som du aldrig har set magen til. Konkurrencen VM i Breisladd og Super 3 er specielt noget at holde øje med. Her er det drifting på den ekstreme måde, og det er sindssygt god underholdning.

Gatebil Rudskogen

Men det er ikke kun driftbilerne, der kan nydes på Rudskogen-banen. Også lynhurtige racerbiler bygget til time attack bliver skudt af på banen i det, som arrangørerne kalder for Gatebil Extreme.

Extreme-klassen er meget blandet, men fælles for alle bilerne er, at de er bygget med én ting for øje: fart! Og her kan man ikke bare tilmelde sig som kører – man skal inviteres og godkendes af Gatebil. På den måde sikrer de, at det kun er toppen af poppen, der kører med.

Boosted-redaktionen er altid på pletten i Norge, hvor vi deltager med AMG Drifting Denmark-bilen. En kompressortunet C63 AMG med 720 hestekræfter. Men du kan også komme med og opleve den fantastiske stemning til Gatebil på Rudskogen.

KLIK HER for at læse mere om eventet – der finder du også info om billetter, camping og meget mere. Ses vi?


Annonce:

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler