Frøstrup inviterer til byfest med brændere på plakaten

266
Billede: Shot By Nielsen

Så er det igen ved at være tid. Fredag d.16 juni er der burn out-konkurrence som en del af Frøstrup Byfest

Konceptet er klokkeklart – brænd hurtigst dine dæk af og vind. Efter stor opbakning gentager folkene bag Frøstrup Byfest fredagens burnout-konkurrence. Det betyder, at Frøstrup Byfest kan fylde endnu en fredag aften med heftig dækrøg, og speederpedaler hvorfra trykket først lettes, når der bliver kørt på det bare aluminum.

122
Billede: Shot By Nielsen

 

Reklameblok:Sidste år var det mere reglen end undtagelsen, at dækgummiet blev aflivet så grumt, at fælgegnisterne føg i luften. Fotograf ‘Shot by Nielsen’ var så venlig at sende Boosted-redaktionen sine billeder fra brænder-festen. Billederne kan du se her.

I år dystes der i kategorierne

  • Standard
  • Modificeret med træk på to hjul
  • Modificeret med træk på et hjul

Reglerne er simple og få:
1. Der skal som minium være 1,6 mm mønster på dækkene.
2. Dæktrykket skal ligger mellem 40-60 psi
3. Kørekort til kategori B er kun er kun et krav, hvis en bil tilmeldes.
4. Føreren skal være ædru.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Herefter er det bare at få lagt pedalen mod gulvet og hjulene til at snurre. Konkurrencen kører fra 18.00 til 22.00 – så tag hellere nogle sæt af det sorte guld med dig. Under hele konkurrencen spiller Mobildiskotek ‘Zoom’. Når dæk-røgen har lagt sig, rykker stemningen videre ind i byfestens festtelt og fortsætter helt til kl.01.

Lyder det som noget for dig, kan du finde Frøstrup Byfests brænder-begivenhed på Facebook, hvor du også kan tilmelde dig konkurrencen.

burnout-2

 

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk