Frøstrup inviterer til byfest med brændere på plakaten

266
Billede: Shot By Nielsen

Så er det igen ved at være tid. Fredag d.16 juni er der burn out-konkurrence som en del af Frøstrup Byfest


Konceptet er klokkeklart – brænd hurtigst dine dæk af og vind. Efter stor opbakning gentager folkene bag Frøstrup Byfest fredagens burnout-konkurrence. Det betyder, at Frøstrup Byfest kan fylde endnu en fredag aften med heftig dækrøg, og speederpedaler hvorfra trykket først lettes, når der bliver kørt på det bare aluminum.

122
Billede: Shot By Nielsen

 

Sidste år var det mere reglen end undtagelsen, at dækgummiet blev aflivet så grumt, at fælgegnisterne føg i luften. Fotograf ‘Shot by Nielsen’ var så venlig at sende Boosted-redaktionen sine billeder fra brænder-festen. Billederne kan du se her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I år dystes der i kategorierne

  • Standard
  • Modificeret med træk på to hjul
  • Modificeret med træk på et hjul

Reglerne er simple og få:
1. Der skal som minium være 1,6 mm mønster på dækkene.
2. Dæktrykket skal ligger mellem 40-60 psi
3. Kørekort til kategori B er kun er kun et krav, hvis en bil tilmeldes.
4. Føreren skal være ædru.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Herefter er det bare at få lagt pedalen mod gulvet og hjulene til at snurre. Konkurrencen kører fra 18.00 til 22.00 – så tag hellere nogle sæt af det sorte guld med dig. Under hele konkurrencen spiller Mobildiskotek ‘Zoom’. Når dæk-røgen har lagt sig, rykker stemningen videre ind i byfestens festtelt og fortsætter helt til kl.01.

Lyder det som noget for dig, kan du finde Frøstrup Byfests brænder-begivenhed på Facebook, hvor du også kan tilmelde dig konkurrencen.

burnout-2

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk