Annonce:

Fortryder – vil alligevel ikke forbyde benzinbiler i 2035

Det demokratiske parti i den amerikanske delstat Connecticut har droppet planerne om at forbyde nye diesel- og benzinbiler i 2035.

Besøg vores annoncør:

Det skulle egentlig have været sådan, at alt andet end elbiler og hybrider blev forbudt i den amerikanske delstat Connecticut fra 2035.

Men nu fortryder det demokratiske parti deres eget forslag. Delstaten skulle ellers have været den 15. af slagsen, der følger Californiens eksempel og forbyder nye diesel- og benzinbiler i midten af det næste årti.

Det skriver CTInsider.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men Connecticut står ikke alene. Tidligere på måneden sprang Virginia også fra et løfte om at følge efter Californien i forsøget på at udrydde forbrændingsmotoren.

LÆS OGSÅ: Fiats elbiler sælger så dårligt at de bygges om til hybrider

– Ideen om, at regeringen skal fortælle folk, hvilken slags bil de kan eller ikke kan købe, er grundlæggende forkert, siger Virginias guvernør Glenn Youngkin.

Mens modstanden flere steder på den anden side af Atlanten lige nu falder til jorden, ser det foreløbig kun ud til at vakle på vores egne breddegrader.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Der er dog flere, som forventer, at EU også ombestemmer sig. Blandt andet BMW’s tidligere bestyrelsesmedlem Pieter Nota.

– En ny EU-kommission vil, formoder jeg i hvert fald, tage stilling til en udsættelse eller justering af forbuddet senest 2026. Det er bare uundgåeligt, tror jeg, lyder det fra Nota.

Senest har Mercedes da også meldt ud, at man nu vil satse enorme summer på udviklingen af netop forbrændingsmotoren, så den er relevant langt inde i det nye årti. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler