Forsøgte at stikke af med 200 km/t – Kvinde knaldet for vanvidskørsel

Billedet er ikke relateret til den omtalte sag. Arkivfoto: presse-fotos.dk

Søndag morgen måtte en patrulje fra Østjyllands Politi træde på sømmet for at følge med en 27-årig kvinde. 

Kvinder får ofte skudt i skoene, at de ikke kan køre bil. Om det var tilfældet søndag morgen, skal vi ikke kunne sige. Men en 27-årige kvinde gjorde i hvert fald alt for at miste førerretten. Igen.

LÆS OGSÅ: Stærekasse blitzede for “langsomme” bilister – nu beklager politiet

Reklameblok:I Randers forsøgte hun nemlig at træde på speederen for at komme væk fra et rutinestop. Det udviklede sig til en længere biljagt, der både gik over for rødt, venstre om helleanlæg og bød på overhalinger over spærrelinjer, før det lykkedes patruljen at stoppe hende. Det skriver TV2 Østjylland.

Meget var galt i forvejen
Inden da havde kvinden dog passeret Hadsundvej, hvor hun formåede at få bilen op over 200 km/t. En forklaring på den vilde kørsel kom politiet hurtigt frem til. Kvinden, der virkede påvirket af stoffer, havde nemlig slet ikke noget kørekort.

Det er hun i forvejen frakendt. Så listen med sigtelser blev en anelse lang. Foruden sigtelsen for kørsel i frakendelsestiden og vanvidskørsel er hun nemlig også sigtet for narkokørsel.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Hendes bil tog politiet med sig. Den vil man nu gå efter at få en dommer til at beslaglægge på statens vegne.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk