Reklame:

Formel 1 sælger sjovt krus – og folk er pisse sure

Visse Formel 1-fans er rasende over, hvad de er stødt på i forbindelse med en Formel 1-udstilling i Madrid. 

Formel 1-udstillingen “The formula 1 exhibition”, der er den første af sin slags nogensinde, slog dørene op for publikum i Spaniens hovedstad i weekenden. Udstillingen byder på film, billeder og genstande fra 72 års Formel 1-historie.

Blandt andet den Haas-racer, som Romain Grosjean var lige ved at brænde op i under Bahrains Grand Prix i 2020. Det er nu ikke alle, der bryder sig specielt meget om udstillingen i det spanske.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Men det er heller ikke synet af Grosjeans forkullede racer der forarger. Det gør i stedet et krus med teksten “No, Michael. No!

Ordene kom fra Mercedes’ teamchef Toto Wolfs mund, da daværende løbsleder Michael Masi besluttede sig for at give 2021-sæsonens sidste løbs sidste omgang fri i Abu Dhabi efter en længere periode med Safety Car.

LÆS OGSÅ: Verdensmester får millionbøde – kaldte Lewis Hamilton noget racistisk 

Mange mener, Masis beslutning endte med at give Red Bulls Max Verstappen løbsejren og dermed VM-titlen. Altså lige for næsen af Lewis Hamilton og Mercedes.

Reklameblok:
Masi røg senere ud af Formel 1. Men visse besøgende på udstillingen i Madrid har helt tydeligt ikke lagt den skæbnesvanger omgang bag sig.

– FIA smider tørrer deres korruption af i vores ansigter, skriver en Twitter-bruger som har taget et billede af kruset, der kan købes i udstillingens fanshop.Og det synspunkt møder opbakning.

– Kan det købes online? For så har jeg noget, jeg skal fortælle FIA, skriver en anden til opslaget.

Der er dog også dem, der godt kan se det sjove i kruset.

– Altså, jeg har købt 3. Det er kun taberne, der stadig tuder.

 

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?