Annonce:

Ford fortsætter blodbad: Fyrer 8 ud af 10 ansatte

Ford i Europa skal slankes gevaldigt. Og det er ikke kun på fabriksgulvet, at der bliver delt fyresedler ud. 8 ud af 10 tyske topchefer får sparket.

Besøg vores annoncør:

Ford har netop givet 1.600 ansatte på mærkets fabrik i Valencia, Spanien, besked på, at de er uønskede.

Og selvom de ansatte frygter, at endnu flere fyringer er på vej, er det kun blandt dem på gulvet, at der bliver uddelt gråt papir.

Faktisk siger Ford i Tyskland farvel til 8 ud af 10 topchefer. Det skriver avisen Kölner Stadt-Anzeiger.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Ændringen giver os mulighed for at handle hurtigere og giver ledelsesteamet mulighed for at koncentrere sig fuldt ud om deres operationelle opgaver, siger Kieran Cahill, der er bestyrelsesformand for Ford Tyskland.

LÆS OGSÅ: 29 procent af alle elbil-ejere vil tilbage til benzinbilen

De 8 chefer skal allerede 1. juli i år forlade deres stillinger. Altså allerede på mandag. En af dem, der ryger ud, er personalechefen Rainer Ludwig. Han har arbejdet for Ford i 37 år.

De opgaver, han og de øvrige fyrede chefer efterlader Ford med, skal fordeles blandt andre ansatte på lavere ledelsesniveau.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hos de menige ansatte frygter man, at blive ramt af endnu flere fyringer, end Ford allerede har meldt ud om. Blandt andet er de ansattes fagforening bekymret for, om der er arbejde nok til alle på bilmærkets fabrik i den tyske by Köln. Læs mere om det her.

Ford er ikke det eneste bilmærke, der har sagt farvel til et hav af medarbejdere på det seneste. Alene i løbet af i år har Tesla fyret 20.000 af dem, man har haft stående på lønningslisten.

Til gengæld har mærkets bestyrelse gjort Elon Musk, der i forvejen er en af verdens rigeste personer, endnu rigere. Det skete efter, aktionærerne stemte ja til en gigantiske lønpakke på 400 milliarder dollar.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler