Annonce:

Ford-chef langer kraftigt ud – I har røvrendt jer selv

Fagforeningen, som mange af Fords fabriksansatte i USA er medlemmer af – skal virkelig tænke sig om, lyder det fra mærkets chef.

Strejken blandt medlemmerne af fagforeningen United Auto Workers er fortid hos Ford. Men topledelsen har ikke glemt konsekvenserne. For dem vil man kunne mærke i mange år fremover, mener direktør Jim Farley.

På konferencen Wolfe Research Global Auto brugte Fords øverste direktør noget af sin taletid på en direkte appel til fagforeningen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Blandt andet sagde direktøren, at fagforeningens hårdhændede taktik (for mere i løn til de ansatte, red.) havde sat flere ansattes job i fare.

– Vi er nødt til at tænke os godt om, lød det fra Farley, med henvisning til, hvor Ford i fremtiden vil få bygget sine biler.

LÆS OGSÅ: Bilmærker skal betale erstatning for elbiler, siger dansk direktør

Til nyhedsbureauet AP uddybede Farley med en konstatering om, at forholdet til fagforeningen “er forandret”.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Direktøren mener, at mærket intet har fået ud af forholdet til fagforeningen. Ikke andet end at Ford som det første mærke måtte lukke en fabrik midlertidigt under konflikten sidste år.

Fords bestyrelsesformand Bill Ford så direkte lukningen af mærkets fabrik i Kentucky som en krigserklæring fra fagforeningens side.

– Nedlukningen af fabrikken skader tusindvis af amerikanere med det samme: Ansatte, leverandører og forhandlere, lød det fra bestyrelsesformanden i oktober sidste år.

Læs flere nyheder fra og om Ford her!

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler