Annonce:

Forbruger-blad slagter Fisker: “Ocean er uacceptabel”

Fisker Ocean fik ikke bare en svær fødsel. Selv bilmærket har det svært efter voldsom kritik, og en større opdatering har ikke rettet op på det, skriver et forbrugermagasin.

Det er efterhånden en måned siden, at YouTuberen Marques Brownlee kaldte Fisker Ocean “den værste bil, jeg nogensinde har anmeldt”.

Anmeldelsen skabte så meget postyr, at en Fisker-ansat endte med at true den bilforhandler, der havde lånt Brownlee en bil, med vold.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Fisker ville nemlig ikke selv låne youtuberen en bil, bl.a. fordi mærket mente, at Ocean ikke var klar til at blive testet.

Nu er Fisker begyndt at rulle en softwareopdatering kaldet 2.0 ud til bilen. Men det har ikke hjulpet noget. I hvert fald ikke ifølge det amerikanske forbrugermagasin Consumer Reports.

LÆS OGSÅ: Så dyrt er det at skifte batteriet i en elbil

Her kalder man bilen både ufærdig, bizar og ret uappetitlig i sin nuværende form. Og det er altså med den nye software, som Fisker insisterer på, retter mange af fejlene i Ocean.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Fejl som også danske ejere klager over. Blandt andre danske Jesper, som har fortalt Boosted om nogle af de mange problemer med hans egen Ocean.

Forbrugermagasinet har dog ikke kun dårlige ting at sige om bilen fra den danske designers hånd. Apropos design ser bilen faktisk godt ud, mener amerikanerne. Kabinen er indbydende og lys og måske lige så vigtigt, Fisker har husket de fysiske knapper.

Men så tørrer rosen til Fisker Ocean også ud. En af forbrugermagasinets anmeldere kalder det eksempelvis “helt uacceptabelt, at de sikkerhedssystemer, som Fisker lover, kommer og går”.

Det sker fordi, siger amerikanerne, at der stadig er fejl i Fisker Ocean. Og når sikkerhedssystemerne holder op med at virke, er det ikke altid, bilen advarer om det.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Derudover er der problemer med bremserne, siger forbrugermagasinet, der samlet set har meget svært ved at anbefale bilen til nogen som helst.

Læs flere nyheder fra og om Fisker lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler