Annonce:

For 115.000 kroner vil Liberty Walk røre din Fiat 500

Japanerne synes sådan set, det er endnu bedre, hvis du tager din Abarth 595 med. Men den almindelige Fiat-model går også an.

Intet år uden en eller anden bindegal afslutning på det hele fra japanske Liberty Walk. Senest har de gale typer fået den lille Fiat 500/Abarth 595 til at ligne noget, som er kørt direkte ud af et Need for Speed-spil.

Men hey, du kan i forvejen få et voldsomt bredt bodykit til en Dacia Duster… så hvorfor ikke også til en Fiat 500? Nej vel? Lige præcis.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Du skal dog leve med, at japanerne har fået den lille italiener til at ligne den større søstermodel Fiat 500e. Det har næppe været intensionen. Men længere ned i denne artikel har vi lagt et billede af en 500e, så kan du selv sammenligne.

Hele fronten ligner i mistænkelig grad noget, Fiat allerede kører rundt med. Og sammenfaldet bliver faktisk kun tydeligere på den hidsigt gule Abarth 500e. Du ved, den med falsk motorlyd fra et par højtalere under bilen.

LÆS OGSÅ: EU gadegodkender sportsvogn fra Danmark

Men det er dyrt. Hele pakken løber op i, hvad der svarer til 115.000 danske kroner. Men så er delene også lavet af kulfiberforstærket plastik.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

For at sætte det hele lidt i perspektiv indskyder Boosted-redaktionen lige, at en Abarth 500e uden afgift koster 43.000 euro. Det svarer til 320.000 kroner. Av!

En almindelig Fiat 500e. Foto: Fiat/PR

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler