Annonce:

Gut bygger verdens første Skoda Superb RS

Når fabrikken ikke, vil må man jo selv. Altså bygge en Skoda Superb RS.

Og det har en fyr fra Taiwan af alle steder så gjort. Okay, indrømmet, det her er ikke en Superb RS.

Sådan en findes nemlig slet ikke. Fordi Skoda mener, at den mindre Octavia er RS-model nok. Så denne ombygning er nok det tætteste, vi kommer på en Superb RS. Selvom det her kun er en Superb 2.0 TSI i sportline-trim.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Sådan én har firehjulstræk, dobbeltkobling og 280 hestekræfter og 350 newtonmeter ab fabrik. Men lige denne Superb ser ud til at yde noget mere.

LÆS OGSÅ: Fem fede prototyper, der aldrig blev til noget

I hvert fald er en APR race-udstødning monteret, og fortsætter APR-magien helt ud i motorrummet, hvilket noget tyder på, kan det betyde en stage 2-optimering af den to-liters benziner. Så skulle vi gerne være omkring de 320 til 350 hk.

Farven på bilen er ikke, som man måske skulle tro, den populære Audi-lak Nardo-grå. Steel Grey er en ikke-metalfarve, som Skoda tidligere har tilbudt sine RS-modeller i. Blandt andet den forrige Octavia RS.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Tilbage til Superben. For den er spækket med kulfiber – ude som inde. Især i kabinen hvor vi måske lige havde overvejet beklædningen af sportsrattet en ekstra gang. Kulfiber er lækkert, men…

Selve skiftekulissen til DSG-gearet ser i øvrigt ud til at være hentet fra en Audi RS-model. Der er tænkt over tingene, må man sige.


Annonce:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler