Annonce:

Før du måtte se den – sådan ser Aventadors afløser ud

En række skitser afslører, hvordan Lamborghini har tænkt sig, at deres næste topmodel skal se ud.

Du må egentlig ikke se den endnu. Men allerede nu kan nysgerrige sjæle få en god idé, om hvordan Lamborghinis næste topmodel ser ud. Men du skal se godt efter. For det hele – i hvert fald det der er offentligt tilgængeligt – er bare skitser.

LÆS OGSÅ: Ik’ alligevel – De dropper at forbyde nye elbiler

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Løse streger rettere sagt over hvordan den næste Lamborghini med V12-motor vil tage sig ud. Meget apropos V12-motoren overlever den, kun fordi Lamborghini sætter strøm til. Det er dog ikke noget helt skidt bytte. For i ‘klimaets navn’ rygtes det allerede nu, at modellen får 1.000 hestekræfter. Måske mere.

Patent-tegningerne af den nye Lamborghini kan man finde på det internationale patentkontor World Intellectual Property Organizations hjemmeside. Og det er ikke bare en spøg. For afsenderen er Automobili Lamborghini S.p.A. Altså Lamborghini-fabrikken.

Forgængeren var en gigantisk succes
Interessant nok er tegningerne af den nye italiener dukket op hos den nordmarkedonkse afdeling af det internationale patentkontor. Hvordan det lige hænger sammen, er der umiddelbart ingen meldinger om.

Spændende er det også, at man tydeligt kan spore træk fra special-udgaven af Aventador kaldet Sian i den nye bil. Ligesom diffuseren minder om noget, vi før har set på den vildt sjældne Centenario.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Officielt løfter Lamborghini først sløret for mærkets næste topmodel senere i år. Forgængeren var – målt i antal solgte biler – en kæmpe succes for folkene fra Sant’Agata. Hele 11.495 biler blev det til. Inklusiv de biler som sank i Atlanterhavet, da fragtskibet Felicity Ace brændte op i februar sidste år.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler