Annonce:

Flere biler dukker op i “forladt” subaru-forretning på Malta

Der har ikke været handlet biler fra adressen, siden forhandleren fandt nye lokalerne engang i 1990’erne

Og nu skriver vi snart 2020. Alligevel står ‘spritnye’ biler fra engang i midt-80’erne og godt op 1990’erne bare og samler støv.

Vi fortalt første gang om den forladte bilforretning på Malta sidste år. Dengang skrev flere medier om, hvordan forretningen har stået ‘tom’ siden engang i 1990’erne, hvor forhandleren fandt nye lokaler et andet sted på middelhavsøen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

At dømme udfra billederne står foruden flere Impreza’ere også en Sambar og lokalernes kronjuvel en XT Turbo 4WD med 1.8-liters EA82T-boksermotor fra 1987 stadig og venter på deres første ejere

Og at dømme ud fra en nyere youtube-video kommer tilsyneladende flere biler til. Som altså ikke skal finde nye ejere. Blandet andet end hvid Audi 80, der ligner en pre facelift-model. Hvilket betyder, at den er produceret mellem 1986 og 1992.

Men også en rød Volkswagen Boble uden interiør har sneget sig ind i lokalerne, hvilket skaber en noget aparte kontrast til de urørte japanere.

Om lokalerne bare er en slags opbevaring, eller hvad den præcise historie er, skal vi ikke kunne sige. Mystisk er det i hvert fald.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler