Forladt Subaru-forretning er fuld af ‘spritnye’ sjældenheder

På Malta står en Subaru-forretning med låste døre og syner hen. Indenfor bugner det med biler, der har 0 kilometer på tælleren

Subaru-forretningen her ligger på Malta og var middlehavsøens primære Subaruforhandler op til engang i slutningen af 1990’erne. Historien går, at ejeren af forretning fandt nye lokaler og bare lod det gamle inklusiv usolgt inventar stå med låste døre.


Det betyder, at udstillingen rummer nogle vilde, højrestyret sjældenheder. Blandt andet en Impreza stationcar, der må have 0 eller maksimalt leveringskilometerne stående på tælleren.

LÆS OGSÅ: SE DEN FORLADTE BMW-SHOWROOM

At dømme udfra billederne står foruden flere Impreza’ere også en Sambar og lokalernes kronjuvel en XT Turbo 4WD med 1.8-liters EA82T-boksermotor fra 1987 stadig og venter på deres første ejere.

XT Turboen har endda aktiv luftaffjedring, hvilket var hyperavanceret for 31 år siden. Men hvad der skal ske med den sjældne ‘Subbi’ og dens artsfælder, melder carsaddiction.com, der har opstøvet histoiren, endnu intet om.

Er du allerede i gang med at finde flybillet og pas frem til en Malta-tur, så er den forladte forretningen lokaliseret lige her.

SE BILERNE I GALLERIET HERUNDER


Reklame: