Annonce:

Ferrari er kørt ind i vildt luksusproblem – “Der sker ikke noget før 2026”

Det går så godt i Maranello, at nye kunder må vente næsten fire år på deres biler.

Besøg vores annoncør:

Der er længe til 2026. Og især for helt nye Ferrari-kunder. Ikke desto mindre er det virkeligheden.

På fabrikken i Maranello er ordrebøgerne lige nu så fyldte, at ingen nye kunder skal regne med at se noget til deres biler før tidligst i 2026.

Med andre ord skal folk, der bestiller en ny Ferrari i dag, vente. Og vente meget længe. Da mærket fremlagde sit regnskab for tredjekvartal, kunne direktør Benedetto Vigna fortælle, at ordrebøgerne er ‘fyldt som aldrig før’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

En fyldt ordrebog var dog ikke den eneste nyhed, italianerne kunne varme sig ved, da regnskabet blev offentliggjort. Det skriver Automotive News Europe.

LÆS OGSÅ: Halvdelen af alle danskere er bange for disse veje

Tredje kvartal i 2023 markerede nemlig også en ‘første gang’ for Ferrari. Aldrig før har mærket nemlig solgt flest hybridbiler. Men sådan ser det altså ud nu.

Fra juli til september i år valgte 51,3 procent af Ferraris fabrikskunder at købe en ny hybridbil. Meget apropos elektrificering kunne Benedetto Vigna offentliggøre, at Ferrari sender mærkets første elbil på gaden hen mod slutningen af 2025.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Herfra skal elbilens andel af Ferraris salgstal dog kun vokse. I 2030 regner italianerne med, at 40 procent af salget er elbiler, yderligere 40 procent er hybrider, mens de sidste 20 procent er biler med rene forbrændingsmotorer.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler