Reklame:

Ferrari er kørt ind i vildt luksusproblem – “Der sker ikke noget før 2026”

Det går så godt i Maranello, at nye kunder må vente næsten fire år på deres biler.

Der er længe til 2026. Og især for helt nye Ferrari-kunder. Ikke desto mindre er det virkeligheden.

På fabrikken i Maranello er ordrebøgerne lige nu så fyldte, at ingen nye kunder skal regne med at se noget til deres biler før tidligst i 2026.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Med andre ord skal folk, der bestiller en ny Ferrari i dag, vente. Og vente meget længe. Da mærket fremlagde sit regnskab for tredjekvartal, kunne direktør Benedetto Vigna fortælle, at ordrebøgerne er ‘fyldt som aldrig før’.

En fyldt ordrebog var dog ikke den eneste nyhed, italianerne kunne varme sig ved, da regnskabet blev offentliggjort. Det skriver Automotive News Europe.

LÆS OGSÅ: Halvdelen af alle danskere er bange for disse veje

Tredje kvartal i 2023 markerede nemlig også en ‘første gang’ for Ferrari. Aldrig før har mærket nemlig solgt flest hybridbiler. Men sådan ser det altså ud nu.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Fra juli til september i år valgte 51,3 procent af Ferraris fabrikskunder at købe en ny hybridbil. Meget apropos elektrificering kunne Benedetto Vigna offentliggøre, at Ferrari sender mærkets første elbil på gaden hen mod slutningen af 2025.

Herfra skal elbilens andel af Ferraris salgstal dog kun vokse. I 2030 regner italianerne med, at 40 procent af salget er elbiler, yderligere 40 procent er hybrider, mens de sidste 20 procent er biler med rene forbrændingsmotorer.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?