Fast & Furious 10 bliver verdens 4. dyreste film nogensinde!

Tilbage i maj forlød det, at filmholdet havde 300 millioner dollars at filme den 10. og sidste Fast and Furious-film for. Nu er det beløb justeret – altså opad!

300 millioner dollars svarende til 2,1 milliarder danske kroner kan ikke gøre det for Vin Diesel og Co. som stadig er i gang med optagelserne til den 10. og sidste Fast and Furious-film. Af samme grund er budgettet nu vokset markant. Det skriver mediet The Wrap som Kino.dk citerer.

I forhold til de penge, som Fast and Furious 9 blev lavet for, er budgettet svulmet op med svimlende 70 procent. At den 10. og sidste film står til at blive så meget dyrere skyldes angiveligt omstændigheder som corona-pandemien har været skyld i.

Reklameblok:Adskillige gange har filmfolkene måtte udskyde eller helt lukke ned for optage-dage. Men også den buldrende inflation får en del af skylden. Det samme gør instruktør-skiftet. Kort før optagelserne skulle begynde tilbage i april, valgte den ellers rutinerede Fast and Furious-instruktør Justin Lin at pakke sydfrugterne.

Med beskeden om at ‘filmen ikke var værd at sætte det mentale helbred på spil for’ smækkede han døren lige i hovedet på Vin Diesel. De to kan angiveligt ikke døje hinanden. Men noget må filmen altså være værd. For nu er yderligere 40 millioner dollars lagt til budgettet.

Det giver kamerafolk, skuespillere og Louis Leterrier – der står bag hit som Transporter og Transporter 2 – hele 340 millioner dollars at ‘brænde af’. Så vildt mange penge har kun tre andre film haft at gøre med.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

DE FEM DYRESTE FILM NOGENSINDE

1. Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand – 422 mio. dollars

2. Avengers: Age of Ultron – 386 mio. dollars

3. Avengers: Endgame – 350 mio. dollars

Reklameblok:

4. Fast & Furious 10 – 340 mio. dollars

5. Avengers: Infinity War – 316 mio. dollars
Kilde: MovieWeb

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk