Annonce:

Få din virksomhed på Amazon

Kender du til Amazon eller har anvendt det til salg gennem din virksomhed? Det er ikke sikkert. Det er langt fra alle danske sælgere, der er til stede på Amazon.

Amazon er en platform, der er enormt stor i blandt andet Storbritannien og USA, men det anvendes også meget i Tyskland – og så buldrer det frem på det nordiske marked. Det er noget af det, du skal udnytte. Hvis du gerne vil booste dit salg, bør du være til stede på Amazon.

Hvis dine produkter skal findes af brugerne på Amazon, er det vigtigt, at dine annoncer er helt i orden. Det kan du få hjælp til at sørge for gennem et Amazonbureau, der har fuldstændig styr på alt med blikfang, annoncer og de helt rette søgeord. Det er også noget af det, der er kendt som SEO – altså search engine optimization eller søgemaskineoptimering. Så er du rigtig godt på vej.

Er det ikke bare det samme som på Google?

Måske du har annoncer, der fungerer rigtig godt på Google, som du overvejer at genbruge. Det er forståeligt, for det virker logisk at noget, der fungerer godt det ene sted, helt automatisk også vil gøre det godt på den anden søgemaskine. Det er bare sådan, at Amazons og Googles algoritmer er helt forskellige.

Amazon er en platform, der er bygget med salg for øje. Derfor skal dine produktbeskrivelser også være i orden, for du konkurrerer udelukkende med andre, der også ønsker at sælge.

Det er ikke tilfældet på Google, der i lige så stor grad anvendes til informationssøgning, nyheder og meget andet. Det er en meget mere vidtrækkende platform, og det betyder også, at der er større chancer for, at brugere der søger efter dine produkter, får dem vist. På Amazon er I måske tusinder, der sælger lignende produkter, så det handler om at skille sig positivt ud.

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler