Få den nye Renault Megane Electric for bare 3.895 kr. om måneden

Leasing af Renault Megane Electric

Renault Megane Electric kan nu privatleases for kun 3.895 kroner om måneden. 40 kWh versionen udgår, så det gælder versionen med det store 60 kWh batteri, og med en rækkevidde på op til 442 kilometer.

Siden efteråret har det ikke været muligt at købe eller privatlease Renault Megane Electric. Årsagen var manglen på komponenter. Men lige efter nytår blev det igen muligt at købe Renault Megane Electric, og nu suppleres prislisten med en privatleasingkampagne.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

”Vi har slanket vores modelprogram, og tilbyder nu kun versionen med det store batteri på 60 kWh – både til salg og privatleasing. Det betyder dog ikke en højere leasingpris – den er faktisk mere attraktiv, end da vi lukkede for ordrer på versionen med de lille batteri i efteråret”, siger Søren Hyltoft fra RN Danmark, der importerer Renault og Dacia i Danmark.

Konkret koster det nu 3.895 kroner om måneden at privatlease Renault Megane Equilibre, der er indstigningsmodellen. Som standard er den udstyret med blandt andet klimaanlæg, varmepumpe og LED-lys. Den er udstyret med 12,3 tommer førerdisplay og 9 tommer multimedieskærm og 18 tommer alufælge. Som alle Megane Electric lader den med 22 kW AC og op til 130 kW DC.

For yderligere 300 kroner om måneden kan man få den mest populære version kaldet Techno. Den har desuden har 20 tommer alufælge, 2 x 12 tommer skærme til køredisplay og infotainmentsystem med Google Automotive. Og for endnu 300 kroner – altså 4.495 kroner – får man topversionen Iconic, der blandt meget andet er udstyret med lædersæder og state of the art Harman Kardon lydsystem.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Fælles for alle tre versioner gælder, at førstegangsydelsen er 19.995 kroner, og at det er inklusiv 10.000 kilometer om året. Kører man mere kan man for 200 kroner om måneden tilkøbe 5.000 kilometer ekstra. Det er muligt at lease med op til 35.000 kilometers kørsel om året, ligesom der er mulighed for tilkøb af mere udstyr. Leasingperioden er 36 måneder, men som altid kan man vælge at afbryde leasingen efter 12 måneder.

Læs mere på www.renault.dk

Leasing af Renault Megane Electric

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk