Annonce:

EU overvejer færre krav til syntetisk benzin

EU-Kommissionen overvejer, om man lige som med de kommende Euro 7-regler skal slække på kravene til syntetisk benzin. Det såkaldte e-fuel.

I år blev EU-landene enige om at forbyde nye diesel- og benzinbiler fra 2035. Næsten da. For efter en armlægning med Tyskland måtte EU give sig på ét punkt.

Nye biler, der kan køre på syntetisk benzin, vil stadig være tilladt med forbrændingsmotor. Når det så er sagt, er politikerne i Bruxelles ikke enige om, hvordan den syntetiske benzin skal reguleres.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver Euractiv.

Bl.a. er der stillet forslag om, at syntetisk benzin for at være lovligt efter 2035 blot skal reducere CO2-udledningen med 70 procent i forhold til almindelig benzin og diesel.

LÆS OGSÅ: Nu skal bilisterne vænne sig til nyt forbud i trafikken

I Tyskland har landets transportminister Volker Wissing (FDP) argumenteret kraftigt for, at EU ikke skal bestemme, hvordan CO2-neutralitet skal opnås og dermed blokere for udviklingen af forskellige teknologier.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det er da heller ikke alle bilmærker, der har afskrevet forbrændingsmotoren. Hos BMW nægter man at sætte en dato på, hvornår forbrændingsmotoren er fortid. Og Toyota mener helt at kunne holde fossilbilen i live.

Også uden at det kommer i karambolage med mærkets mål om at blive et CO2-neutralt foretagende senest i 2050. Læs mere om, hvordan japanerne har tænkt sig at løse det her.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler