Annonce:

Energiselskab i u-vending – satser nu på benzin og diesel

Englands absolut største energiselskab BP har fået ny direktør som ønsker at satse på olie til benzin og diesel.

Besøg vores annoncør:

Olie til benzin og diesel samt gas.

Det er, hvad verdens tredjestørste energiselskab nu ønsker at gå efter. Britiske BP har fået ny direktør, som samtidig har sat alle nye vindmølle-projekter på pause.

Det skriver Reuters.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I stedet bliver der fokuseret på olie- og gasudvinding, fordi der blandt selskabets investorer har været og er utilfredshed med afkastet af BP’s forretningsområder indtil nu.

LÆS OGSÅ: Marius tabte 55.000 kroner – “Min bil er for ny”

Reuters citerer anonyme kilder for at sige, at selskabets investeringer i offshore-vindmølleparker ikke kaster noget økonomisk af sig og ikke vil gøre det meget længe.

Men det er ikke kun vindmøllerne, BP nu bakker overfor. Også når det kommer til ladestandere på landjorden, har energiselskabet fundet bakgearet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

I april kunne Boosted fortælle, at energiselskabet fyrer 10 procent af alle ansatte i afdelingen, som beskæftiger sig med bl.a. ladestandere. Derudover trækker firmaet sig fra en række lande, hvor ‘opsætningen af ladestandere ikke går hurtigt nok’.

Det betyder, at BP kun har ladestandere i fire lande: USA, Kina, England og Tyskland. Nedskæringerne betyder, at 100 medarbejdere er fyret. Således at der ‘kun’ er godt 700 ansatte tilbage i BP Puls-afdelingen.

Udmeldingen fra energiselskabet står i skrap kontrast til holdningen for bare et par år siden. Her sagde den tidligere topchef Bernard Looney, at man hurtigt vil rykke væk fra brugen af fossile brændstoffer. Det fik omvendt BP’s værdi til at falde markant.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler