Reklame:

Endnu et bilmærke indgår aftale med strejkende ansatte – “kæmpe lønstigning på vej”

Som det tredje af USA’s helt store bilmærker indgår General Motors en aftale med sine strejkende medarbejdere. 

Det bliver en dyr omgang for General Motors, der bl.a. står bag Chevrolet og Cadillac, at få medarbejderne tilbage til arbejdet.

I hvert fald siger United Auto Workers-toppen, at de strejkende medarbejdere har udsigt til store lønstigninger, mod at de vender tilbage til arbejdet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Aftalen betyder dog, at medarbejderne straks genoptager arbejdet. Også selvom fagforeningen skal stemme aftalen igennem.

Det skriver Reuters.

LÆS OGSÅ: 75-årige Christopher har fået 14 bøder på grund af sin nummerplade

Tidligere har Ford og Stellantis indgået aftaler med United Auto Workers, hvis medlemmer har fået støtte fra den amerikanske præsident Joe Biden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Disse rekordaftaler belønner ansatte i bilindustrien, der opgav meget for at holde industrien i gang, siger Biden med henvisning til finanskrisen i 2009, hvor USA’s bilindustri vaklede på kanten af kollaps og konkurs, lød det tidligere fra præsidenten. 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?