Reklame:

75-årige Christopher har fået 14 bøder på grund af sin nummerplade

Som bilist er det altid en frustrerende oplevelse at få en bøde. Christopher har fået hele 14, som han egentlig ikke kan gøre for.

De såkaldte ønskenummerplader gør, at man som bilist skiller sig ud i trafikken. Både herhjemme og i udlandet.

Men nummerpladetypen kan også være kilde til enorm frustration. Den 75-årige brite Christopher Oxenham siger, at han har fået hele 14 uberettigede bøder, fordi han køre rundt med en ønskenummerplade på sin bil.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Fejlen opstår, fordi nummerplade-genkendende teknologi, som ellers burde virke upåklageligt, gang på gang forveksler Christopher Oxenhams nummerplade med andres.

Helt konkret tror en række kameraer, at Christopher Oxenhams Mercedes, der ikke må befinde sig i en række miljøzoner, alligevel kører rundt i dem.

LÆS OGSÅ: FDM: “Danske bilister skal tvinges til at betale ny, ekstra afgift

Det gar indtil videre givet Christopher Oxenham en god del problemer. Det skriver avisen The Sun.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Samtlige bøder har Christopher Oxenham heldigvis fået omstødt. Men han er alligevel pænt træt af situationen.

– For to dage siden var det en Vauxhall, for én dag siden var det en Hyundai. Jeg har fået 14 bøder nu. Ingen af ​​køretøjerne var mine.

TfL – Transport for London, som administrerer kameraerne – bemærker aldrig deres fejltagelser, da det er 100 procent automatiseret. Det er kun, når du klager, at de indser, at der er sket en fejl.

Reklameblok:


– Med hver forekomst er du skyldig, indtil det modsatte er bevist, siger den frustrerede bilejer.

Der står ’22 CPO’ på Christopher Oxenhams Mercedes. Hos Transport for London kalder man dog Mercedes-ejerens oplevelser for yderst sjældne tilfælde. Også selvom der er mange af dem.

– Vi har refunderet alle betalte gebyrer og har implementeret yderligere foranstaltninger med yderligere kontrol for at undgå, at dette sker i fremtiden, lyder det fra Transport for London.

Herhjemme blev der for nylig strammet gevaldigt op på miljøzone-reglerne. Det har betydet, at flere hundrede bilister er kørt i den samme fælde. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?