Annonce:

Han har brugt en million kroner på sin Golf 1

Omregnet i dollar kunne canadiske Derek Spratt have købt en BMW M8 Competition for de penge, han har brugt på sin 38 år gamle Golf 1.

12.000 arbejdstimer og hvad der svarer til 140.000 dollars. Så meget vurderer Derek Spratt, at han har brugt på sin gamle Volkswagen Golf I GTI, der på det nordamerikanske marked blev solgt som “Rabbit”. I dansk mønt er det altså lige under én million kr.

Til gengæld har han bygget sig en bil, der har lige så mange hestekræfter som den kommende Golf Mk. 8 GTI, der præsenteres til marts på Geneve Motor Show. Sådan lige omkring de 240 styk. Læg dertil en special-fremstillet femtrins gearkasse som sender hypperne direkte i et LSD-bagtøj.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Jon Olsson afslører sin nye Audi RS 6 med 785 hk – hør den her!

Kølerhjelmen på den ur-Golfen er også noget anderledes end den fra fabrikken. Den er nemlig af kulfiber. Sideruderne er heller ikke længer af glas, men lexan-plast. Det hele i en bil der stadig ikke vejer mere end 816 kilo, og det er inklusiv anlægget på 1.200 watt.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler