En af kun 12: Nu kan du købe “AMG Hammer” med 6-liters V8

Denne seks-liters stjerne er fra før, AMG blev in-house hos Mercedes

Før Mercedes slugte AMG, producerede de hurtige biler for alle mulige andre. Men inklusiv Mercedes.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Det kom der blandt andet den berømte og lige så berygtede 300 CE Hammer ud af. En seks-liters V8 var på udstyrslisten, men kun tolv kunder valgte den store motor.

Hvilket meget logisk betyder, at der kun blev produceret tolv biler – og nu her 26 år efter produktionen i 1992 skal én af bilerne på auktion hos RM Sotheby’s i London.

Faktisk var det ikke før 1995, at bilen kom på vejene. Her blev den førstegangs-registeret til en ejer i Japan, før bilen i 2014 blev eksporteret til Holland, hvor den blev lakeret på ny i sin originale, sorte farve. På speedometeteret står blot 77.500 kilometer.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Den nuværende ejer købte bilen i 2017, og har altså nu besluttet at bilen skal videre igen. Derfor har du muligheden for at blive ejeren af dette Autobahn-missil, der skyder en topfart på lige over 300 km/t.

Auktionen finder sted allerede i morgen, tirsdag d.24 september.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk