Elon Musk sætter kedelig rekord

Foto: Screendump/youtube.com

Engang var han verdens rigeste mand. Det er han ikke længere. Tværtimod har Tesla-chefen sat en temmelig kedelig rekord.

Elon Musk er stadig en særdeles velhavende herre. Alligevel har han med sit køb af det sociale medie Twitter og Teslas nedtur på aktiemarkedet sat en særdeles kedelig rekord. Aldrig før har noget menneske nemlig tabt så mange penge som ham.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Kun 106 personer har gjort det – Kevin Magnussen er én af dem

Og slet ikke i det tempo. Det skriver flere internationale medier. Blandt andre BBC. I en periode på 11 måneder – fra december 2021 til november 2022 – tabte den sydafrikanske forretningsmand ifølge Guinness World Records svimlende 135 milliarder dollars.

Og det er ikke noget, der tyder på, at nedturen er ved at vende. Hverken for Elon Musk eller Tesla. Så sent som på den første dag, den amerikanske børs havde åbent efter nytår, tabte bilmærket yderligere 13 procent af sin værdi.

Reklameblok:KLUMME: Hader Boosted-redaktionen virkelig elbiler?

Som det er nu, anslår Forbes, at Elon Musk har en formue på 146 milliarder dollars. Det er nok til, at han stadig kan kalde sig verdens anden rigeste mand. Men der er nu et godt stykke op til mode-mogulen Bernard Arnault, hvis formue antageligvis løber op i 205 milliarder dollars.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk