Annonce:

Elbil-ejere ligger i bunden af ny liste – “De er nogle sløje typer”

Selvom en ny rapport peger på, at konkurrence for ladeløsninger til elbiler hænger gevaldigt i bremsen, har elbil-ejerne heller ikke ligefrem travlt.

Kun realkreditinstitutter og tandlægere oplever sjælndere, at kunderne smutter. En ny opgørelse, der er en del af ny rapport fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, viser, at elbil-ejerne bestemt ikke har travlt med at skifte lade-operatør.

Det heller ikke selvom de samme elbil-ejere ifølge den samme rapport betaler op mod 70 procent for meget for den strøm, de hælder i deres elbiler hjemmefra. Det skriver Finans.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Den sparsomme trafik af kunder de forskellige ladeselskaberne imellem forklarer Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen med, at det simpelthen er for bøvlet at skifte i første omgang.

I det hele taget er den 157 siders lange rapport, som endnu ikke er udgivet, en skarp kritik af hele lademarkedet for elbiler herhjemme.

LÆS OGSÅ: Politiet beslaglagde bil og uddelte bøder til lovligt biltræf

Noget af det, der gør et skiftet besværligt, er at en i forvejen dyr ladeboks skal skiftes ud, hvis man som elbil-ejer ønsker at skifte ladeudbyder. Ladeboksen skal der tilmed betales ekstra for, hvis man ønsker at skifte til en andet selskab.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Lige nu kører der 242.000 eldrevne personbiler rundt på vejene i Danmark. Tal fra Danmarks Statistik viser, at det antallet af elbiler fra år til år er steget med 46 procent. Men det er altså stadig en jungle at have med at gøre.

Noget som både FDM og flere andre danske, interesse-organer har udtrykt kritik af. Heriblandt Dansk Erhverv.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler