Annonce:

Dumhed foran politibil koster 18-årig helt nyt kørekort

Mandag kl. 15.45 var der ikke noget at gøre for en 18-årig bilist, der foretog en ulovlig overhaling i Kyse uden for Næstved.

Kørekortet er ikke en menneskeret. Faktisk er føreretten kun til låns, så længe man følger statens spilleregler. I dette tilfælde færdselsloven.

Det måtte en blot 18-årig bilist erkende i mandags, da en betjent så ham foretage en hamrende ulovlig overhaling på Kyse Bygade i Kyse uden for Næstved.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Betjenten havde observeret, at den 18-årige foretog en overhaling og kørte ud over en fuldt optrukket spærrelinje. Normalt ville den slags give ét klip.

LÆS OGSÅ: Disse diesel- og benzinbiler kan ikke få bøder i miljøzoner

Hvilket også var tilfældet her. Men fordi den 18-årige er ny bilist, det vil sige kører rundt med et kørekort, der er mindre end tre år gammelt, udløser manøvren et øjeblikkeligt kørselsforbud.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Nu skal der ikke bare betales en bøde til statskassen. En kørelærer skal også have penge for at sende den unge bilist op til en ny teori- og køreprøve.

Den 18-årige fra Næstved-kanten kan dog trøste sig med, at kørekortet ikke er umuligt at få igen. Det forholder sig straks anderledes med en 18-årig mand fra Stevns.

Mandag i denne uge kom politiet efter hans mors Tesla, som han sidst sad bag rattet af i februar måned. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler