Driftmissil til salg: AE86 med 7.4 LSX-V8

Se, det er en Corolla, der gerne måtte stå i Boosted-redaktionens garage


Dette sorte lyn af en Toyota Corolla AE86 Levin står til salg i den polske by Swidwin for 240.000 zloty eller det samme som 414.000 danske kroner med den dagsaktuelle vekselkurs.

For slags penge kan køberen åbne kølerhjelmen og kigge ned til en 7.4 liters LSx-V8, der med en ECUMaster-motorstyrring er god for 600 hestekræfter og 780 newtonmeter.

Meget mere Toyota her

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Drivlinjen er sammensat af en gearkassen fra en tre liters BMW-dieselrækkesekser med en Tilton trepladet kobling, der er koblet til et Winters Performance quick-change-bagtøj.

Og BMW-delene fortsætter. Undervognen er nemlig sammensat af dele fra 3-serierne E30, E36 og 5-serien E39 og justerbart KW Competition-gevind.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Stort galleri – 500 biler til Boosted Tour 2018 i Ringsted

Bremseskiverne fra en E46 330i og E39 330D sørger for at der bid både på forreste og bagerste aksel, når der skal tages fart af Toyota’en. Med i handlen følger derudover 30 BBS-fælge med dæk – det er jo en driftbil.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk