Driftmissil til salg: AE86 med 7.4 LSX-V8

Se, det er en Corolla, der gerne måtte stå i Boosted-redaktionens garage

Dette sorte lyn af en Toyota Corolla AE86 Levin står til salg i den polske by Swidwin for 240.000 zloty eller det samme som 414.000 danske kroner med den dagsaktuelle vekselkurs.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

For slags penge kan køberen åbne kølerhjelmen og kigge ned til en 7.4 liters LSx-V8, der med en ECUMaster-motorstyrring er god for 600 hestekræfter og 780 newtonmeter.

Meget mere Toyota her

Drivlinjen er sammensat af en gearkassen fra en tre liters BMW-dieselrækkesekser med en Tilton trepladet kobling, der er koblet til et Winters Performance quick-change-bagtøj.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Og BMW-delene fortsætter. Undervognen er nemlig sammensat af dele fra 3-serierne E30, E36 og 5-serien E39 og justerbart KW Competition-gevind.

LÆS OGSÅ: Stort galleri – 500 biler til Boosted Tour 2018 i Ringsted

Bremseskiverne fra en E46 330i og E39 330D sørger for at der bid både på forreste og bagerste aksel, når der skal tages fart af Toyota’en. Med i handlen følger derudover 30 BBS-fælge med dæk – det er jo en driftbil.

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk