Annonce:

Driftmissil til salg: AE86 med 7.4 LSX-V8

Se, det er en Corolla, der gerne måtte stå i Boosted-redaktionens garage

Dette sorte lyn af en Toyota Corolla AE86 Levin står til salg i den polske by Swidwin for 240.000 zloty eller det samme som 414.000 danske kroner med den dagsaktuelle vekselkurs.

For slags penge kan køberen åbne kølerhjelmen og kigge ned til en 7.4 liters LSx-V8, der med en ECUMaster-motorstyrring er god for 600 hestekræfter og 780 newtonmeter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Meget mere Toyota her

Drivlinjen er sammensat af en gearkassen fra en tre liters BMW-dieselrækkesekser med en Tilton trepladet kobling, der er koblet til et Winters Performance quick-change-bagtøj.

Og BMW-delene fortsætter. Undervognen er nemlig sammensat af dele fra 3-serierne E30, E36 og 5-serien E39 og justerbart KW Competition-gevind.

LÆS OGSÅ: Stort galleri – 500 biler til Boosted Tour 2018 i Ringsted

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bremseskiverne fra en E46 330i og E39 330D sørger for at der bid både på forreste og bagerste aksel, når der skal tages fart af Toyota’en. Med i handlen følger derudover 30 BBS-fælge med dæk – det er jo en driftbil.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler