Annonce:

Dodge indrømmer: ‘Demonen’ er ikke så hurtig som Tesla

Foto: FCA

I ny reklamekampagne er Dodge Challenger Demon verdens hurtigste serieproduceret bil med forbehold 

‘Vi har verdens hurtigste bil, men Tesla er hurtigere’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Nogenlunde sådan kan Dodges nye reklame for Challenger Demon tolkes.

Tilbage i 2016 besteg Tesla tronen som fabrikant af verdens hurtigste serieproducerende bil, da en Tesla Model S P100D nåede fra 0 til 96 kilometer i timen på bare 2,5 sekunder.

Hurtigt var Dodge dog uden med musklerne. Deres dragracer med nummerplader, Challenger Demon, står nemlig den distance endnu hurtigere. Dæmonen skal på papiret nemlig kun bruge 2.3 sekunder på at ramme hastighed. Altså på papiret.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Og som det er enhver bekendt køres der ræs på asfalt ikke papir. Og her i virkelighedens verden kan Challenger Demon altså ikke følge med den forvoksede batteripakke. Det indrømmer Dodge nu selv i en Facebook-kampange for bilen.

Der skal en professionel racerkører til – med millimeter præcision – for at vride alle kræfter ud af den enorme V8’er, hvis den skal ramme de 2.3 sekunder fra stillestående til 96 km/t. Hvorimod enhver kan sætte sig bag rattet af Tesla Model S P100D med fuld juice i batterierne og firehjulstræk og nå samme hastighed blot 0,2 sekunder langsommere.

Derfor har Dodge nu inkluderet et lille ‘men’ i deres markedføring for Challenger’en, og det Twitter selvfølgelig lynhurtigt fanget. Dæmonen er verdens hurtigste serieproducerede bil fra 0 til 160 kilometer i timen, hvis hybridbiler og rent elektriske løsninger modregnes.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

 

 

 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler