Annonce:

Direktør druknede i Tesla – nu er der nyt

Den 50-årige milliardær og rederidirektør Angela Chao druknede tilbage i februar i sin Tesla. Nu kan politiet fortælle, at man har fundet alkohol i hendes blod.

50-årige Angela Chao, der 10. februar i år druknede i sin Tesla på en ejendom i Texas, var ikke helt appelsinfri, da hun på tragisk vis omkom.

Det kunne politiet fortælle onsdag i denne uge. Blanco County Sheriff’s Office har nemlig offentliggjort deres undersøgelse af hændelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Den 50-årige kvinde var fuld. Faktisk var hun så fuld, at hendes alkoholpromille var tre gange højere end den, der er tilladt for bilister i Texas, nemlig lige omkring 2.

LÆS OGSÅ: Der er fundet kokain og snifferør i hjemmeplejebil

Kvinden druknede 10. februar, men det var først flere uger senere, at det amerikanske medie Wall Street Journal kunne fortælle noget om ulykken.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Mediet skrev, at man fra flere kilder erfarede, at Angela Chao ved en fejl havde fundet bakgearet i Teslaen, noget der i mærkets biler siden 2021 har været styret på den centrale infotainment-skærm.

Over for mediet beskrev kilderne desuden, at Angela Chao flere gange før havde haft problemer med at finde det rigtige gear i en Tesla.

Hendes mand Jim Breyer, der ligeledes er milliardær, ville efter dødsulykken da heller ikke bebrejde Tesla for noget i den forbindelse. Faktisk betragter Jim Breyer Teslas direktør Elon Musk som sin personlige ven.

Ifølge Wall Street Journal ringede Angela Chao i desperation til en veninde, da Teslaen befandt sig ude i vandet. Redningen kom desværre for sent. Da den dukkede op efter 24 minutter, var det for sent.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Læs mere om politiets jagt på bilister lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler