Annonce:

Dette bilmærke klarer sig særlig godt i Danmark

Ifølge en undersøgelse, som YouGov står bag, har særligt ét bilmærke et godt omdømme i Danmark.

De gør det faktisk hvert år. Hvert år ser analysefirmaet Yougov på, hvor stærkt de forskellige bilmærker står. Altså set de danske bilisters øjne.

Det sker ud fra seks parametre: kvalitet, generelt indtryk, værdi for pengene, anbefaling, omdømme og kundetilfredshed. Og her skal vi ikke længere end til vores store nabo mod syd for at finde topscoren.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge undersøgelsen er Volkswagen nemlig det stærkeste brand blandt danske bilister. VW scorer 29,0. Dermed lægger tyskerne pæn afstand listens nummer to, konkurrenten Mercedes-Benz, som må klare sig med en score på 24,7. Herefter følger Volvo med en score på 24,1.

Skal man tro tallene, har danskerne altså for længst glemt diesel gate. Tilgivet Volkswagen eller måske helt vendt det blinde øje til sagen som stadig spøger.

Dette bilmærke klarer sig særlig godt i Danmark

Volvo står generelt stærkt i de nordiske lande. I hjemlandet Sverige placerer bilisterne i en tilsvarede undersøgelse mærket på en første plads. I Norge og Finland placerer bilisterne Volvo lidt bedre end i Danmark – nemlig på en anden plads.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Mærket, som har forbedret sig mest, er Kia. Det koreanske mærke ligger dog stadig i et godt stykke unden for Top 10. Den danske undersøgelse tager 32 bilmærker med.

Men YouGov laver også en global liste. Og her har Volkswagen altså et stykke vej op til toppen. Faktisk er man helt ude af Top 3. Først på en femte plads finder vi mærket fra Wolfsburg. Toyota er den globale favorit. Lige omvendt af hvordan det forholder sig i Danmark.

Dette bilmærke klarer sig særlig godt i Danmark


Annonce:

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler