Annonce:

Det tager mindst 35 år at udrydde alle fossilbiler, siger Bosch

Det kommer til at tage lang tid – og måske endda endnu længere – at omstille alle verdens biler til kun at køre på strøm, advarer industrigiganten Bosch.

Hos den tyske industrigigant Bosch er direktør Stefan Hartung ikke i tvivl. Elbiler er langt ude i fremtiden.

For selvom de allerede er her – og blandt andet er meget populære i Danmark på grund af lempelige afgiftsregler – går der længe, før elbilerne dominerer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hvis det overhovedet kommer til at ske, ligger det 30 år ude i fremtiden. Måske endda 35 år, lyder det nu fra Boschs administrerende direktør Stefan Hartung.

I et interview med The Pioneer erkender Stefan Hartung i lighed med flere bilmærker nu, at markedet for elbiler ikke vokser lineært.

LÆS OGSÅ: Volkswagen kommer med ny trussel om elbiler

Samtidig siger han, at det slet ikke ville kunne lade sig gøre at elektrificere visse dele af transportsektoren. Og at den del, der godt kan elektrificeres, bliver en dyr omgang.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Dermed lægger Bosch-direktøren sig på linje med Toyota. Japanerne begyndte eksempelvis allerede i september sidste år at teste brintlastbiler.

Japanerne mener ikke, at elbiler med ledning er den eneste løsning for fremtiden. Faktisk har Toyota så sent som i sidste uge fortalt, at mærket nægter at bruge flere penge på elbiler.

Hvordan det hænger sammen, kan du læse mere om her. Men Toyota er ikke det eneste bilmærke, der åbner flere veje for fremtidens transport.

Hos Renault hedder det sig nu, at man vil have en strategi til at stå på to ben i mindst et årti endnu. Det ene ben er forbrændingsmotoren.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

I et nyt joint venture regner det franske mærke med at kunne bygge op mod 3 millioner forbrændingsmotorer om året. Også til andre end Renault-koncernen selv. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder fra og om bilindustrien her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler