Annonce:

Desperat Fisker sælger nu biler for 150.000 kroner

Fisker Inc., der mest af alt ligner et bilmærke på konkursens rand, er nu så desperat efter at komme af med biler, at man vil slå flere hundredetusinde kroner af prisen.

En halv million svenske kroner. Eller 330.000 danske.

Det er, hvad Fisker Inc. lige nu vil give i yderligere rabat på sine biler, fordi lagrene bugner af biler, som det konkurstruede mærke ikke kan komme af med.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det sker bl.a., fordi Fisker Inc. alligevel ikke er i stand til at tilbagebetale et lån på 3,5 millioner dollar svarende til 24 millioner danske kroner, som man fik så sent som tidligere i år.

Långiver, der er en eksisterende investor i firmaet, har derfor annulleret hele aftalen, med krav om at hele beløbet skal betales tilbage straks.

LÆS OGSÅ: Tesla har biler for 20 milliarder kroner på lager

Det skriver Electric-Vehicles.com.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

For at få nogle af pengene ind forsøger Fisker lige nu at sælge helt fabriksnye biler til højstbydende på flere auktioner rundt omkring i Europa. Blandt andet i Sverige, Holland og England.

Fiskers tilbageværende medarbejdere er også blevet tilbudt en såkaldt ‘rabat for ansatte’. Det betyder, at de kan få en ny Fisker Ocean for bare 20.000 euro svarende til 150.000 kroner, hvis de slår til inden 5. juni.

Det svarer til at Fisker er klar til at give en rabat på hele 330.000 danske kroner uden at blinke, hvis altså bare de tilbageværende ansatte snupper en bil.

I mailen, som er sendt rundt til de ansatte, og derfra lækket til medierne, gør Fisker Inc. dog opmærksom på, at prisen er på to betingelser. Ingen garanti eller noget løfte om at reservedele vil være tilgængelige.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler