Annonce:

Den næste Audi RS6 beholder V8’eren og får over 600 hk

Foto: Audi AG

Audi vil ha’, at RS6 skal være hurtigere end både BMW M5 og Mercedes E63 AMG

Den nyeste BMW M5 har 600 hestekræfter, mens Mercedes E63 AMG – uden ‘S’ – må nøjes med 571 styk. Og nu vil Audi banke begge konkurrenter med den næste RS6.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge Autocar er autobahn-missilet fra Ingolstadt med plads til hele familien nemlig på vej ud på vejene med over 600 hestekræfter. Præcist hvor meget over får vi svar på, når Audi løfter sløret for den næste ‘super-Avant’ på næste års Frankfurt Motor Show.

Allerede nu skulle det dog være sikkert, at der under sløret ligger den samme fire liters biturbo-V8’er, som driver både Lamborghini Urus og Porsche Panamera Turbo fremad. Det betyder som minium 605 hestekræfter.

Det er det samme som Audis hidtil heftigeste RS6’er. Den, de i Ingoldstadt kalder ‘Plus’. Og det er hele 45 hestekræfter mere end standardudgaven. I den næste RS6’er skal der ifølge Autocar også være 800 newtonmeter allerede fra start.’

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Som konsekvens heraf barberer tyskerne 0,1 sekund af sprinten fra 0-100 kilometer i timen, der i den næste RS6 overstås på 3.6 sekund.

Længere nede af samlebåndet må en kommende S6’er til gengæld vinke farvel til sin fire liters V8’er, der erstattes af Audis tilbagevendende biturbo-V6’er på 2.9 liter. Borset fra lyden skulle tabet af de to cylindre dog ikke kunne mærkes. S6 får nemlig 450 hestekræfter og 550 newtonmeter. 30 hestekræfter mere end den nuværende bil.

 


Annonce:

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler