Annonce:

Den lugter brændt: Kvinde finder valnød-helvede under kølerhjelm

Der er aldrig et godt tegn, når din bil laver lyder anderledes, end den plejer. Heller ikke hvis den pludselig har en anden lugt.

Det måtte en amerikansk kvinde sande, da hendes Kia Sorento begyndte at lugte lidt for mærkeligt. Hun kontaktede derfor sin mand, som igen foreslog hende lige at kigge en gang under hjelmen.

Det gjorde hun. Kun for at opdage et motorrum proppet med valnødder og græs.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Parret måtte sammen fjerne op mod 200 valnødder fra motorrummet. På værkstedet konstaterede mekanikerne, at et egern havde været godt i gang med at omdanne det japanske motorrum til forrådskammer.

– Der var valnødder over alt. Over 200. Under batteriet, ved køleren – alle steder, fortalte kvindens mand, Chris Persic, efterfølgende i et interview med CNN.

Chris Persics egen bil, en pick up, var da heller ikke sluppet helskindet fra mødet med egernet. Da han havde problemer med at starte bilen, viste det sig, at kæret havde gnavet sig gennem en benzinslange.

På Sorento’en fandt mekanikere desuden valnødder efter at have fjernet nogle plastikskjolde under bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler