Den lugter brændt: Kvinde finder valnød-helvede under kølerhjelm

Der er aldrig et godt tegn, når din bil laver lyder anderledes, end den plejer. Heller ikke hvis den pludselig har en anden lugt.

Det måtte en amerikansk kvinde sande, da hendes Kia Sorento begyndte at lugte lidt for mærkeligt. Hun kontaktede derfor sin mand, som igen foreslog hende lige at kigge en gang under hjelmen.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Det gjorde hun. Kun for at opdage et motorrum proppet med valnødder og græs.

Parret måtte sammen fjerne op mod 200 valnødder fra motorrummet. På værkstedet konstaterede mekanikerne, at et egern havde været godt i gang med at omdanne det japanske motorrum til forrådskammer.

– Der var valnødder over alt. Over 200. Under batteriet, ved køleren – alle steder, fortalte kvindens mand, Chris Persic, efterfølgende i et interview med CNN.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Chris Persics egen bil, en pick up, var da heller ikke sluppet helskindet fra mødet med egernet. Da han havde problemer med at starte bilen, viste det sig, at kæret havde gnavet sig gennem en benzinslange.

På Sorento’en fandt mekanikere desuden valnødder efter at have fjernet nogle plastikskjolde under bilen.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk