“Den fløj gennem luften” – hasarderet overhaling endte i vild ulykke

Billedet er ikke relateret til den omtalte sag. Arkivfoto: presse-fotos.dk

Et vidne beskriver, hvordan en bil, der “kom flyvende gennem luften”, mandag eftermiddag endte i en grum ulykke.

Over for Fyns Politi kunne en bilist mandag eftermiddag ikke forklarer, hvordan han var endt i en voldsom ulykke på Otterupvej i Næsby. Men et vidne kan fortælle, hvordan bilisten først forsøgte at overhale indenom for derefter at trække ud i overhalingsbanen.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Politiet kalder ikke bare overhalingen hasarderet men også forhastet, det skriver Fyens.dk.

– Part 1, der foretager overhalingen, drejer ud alt for tidligt. Det forklarer part 2, vidnet i den anden bil, fortæller politiassistent Anders Lundegaard til avisen.

Da de to biler ramler sammen, snurrer part 1 rundt og rammer et vejtræ og en kantpæl, før bilen ligger stille på side i den modsatte vejbane.

Reklameblok:– Part 1, der foretager overhalingen, drejer ud alt for tidligt. Det forklarer part 2, vidnet i den anden bil, fortæller politiassistenten.

Fyns Politi skal nu i gang med at klarlægge årsagen til ulykken. Derfor ligger ordlyden af sigtelsen heller ikke fast endnu.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk