Reklame:

“Den fløj gennem luften” – hasarderet overhaling endte i vild ulykke

Et vidne beskriver, hvordan en bil, der “kom flyvende gennem luften”, mandag eftermiddag endte i en grum ulykke.

Over for Fyns Politi kunne en bilist mandag eftermiddag ikke forklarer, hvordan han var endt i en voldsom ulykke på Otterupvej i Næsby. Men et vidne kan fortælle, hvordan bilisten først forsøgte at overhale indenom for derefter at trække ud i overhalingsbanen.

Politiet kalder ikke bare overhalingen hasarderet men også forhastet, det skriver Fyens.dk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Part 1, der foretager overhalingen, drejer ud alt for tidligt. Det forklarer part 2, vidnet i den anden bil, fortæller politiassistent Anders Lundegaard til avisen.

Da de to biler ramler sammen, snurrer part 1 rundt og rammer et vejtræ og en kantpæl, før bilen ligger stille på side i den modsatte vejbane.

– Part 1, der foretager overhalingen, drejer ud alt for tidligt. Det forklarer part 2, vidnet i den anden bil, fortæller politiassistenten.

Fyns Politi skal nu i gang med at klarlægge årsagen til ulykken. Derfor ligger ordlyden af sigtelsen heller ikke fast endnu.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?