Annonce:

De mest utilfredse bilister ejer disse biler

For det 12. år i træk var Volkswagen danskernes mest foretrukne bilmærke. Nu rasler mærket ned i en ny undersøgelse. Faktisk klarer kun et mærke sig dårligere.

Utilfredsheden er stor blandt visse bilejere. I hvert fald ifølge en ny undersøgelse, som placerer nogle ellers populære mærker helt i bunden.

I en amerikansk undersøgelse er bilister blevet spurgt om, hvor tilfredse de er med deres biler. Og for flere af de helt store mærker er det skræmmende læsning.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Top Gear.

LÆS OGSÅ: Politiet oplever mere køresyge efter et år med elbiler

Eksempelvis klarer Volkswagen, der i 12 år i træk var det mest solgte bilmærke herhjemme, sig næstdårligst ifølge bilisterne.

Faktisk må det tyske mærke kun se sig overgået af Nissans premiumdivision, Infiniti. Mens Volkswagen måtte nøjes med to ud af fem point i snit, vil 51 procent af de adspurgte ejere overraskende nok købe en bil af mærket igen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Volkswagen-ejerne sendte også deres biler i bund i en anden kategori. Volkswagens modeller er nemlig de mindst underholdende biler at være bag rattet på.

Men det gik altså endnu værre for Infiniti. Med en score på 1 ud af 5 i snit klarede det japansk-amerikanske mærke sig absolut dårligst.

Kun 42 procent af de adspurgte Infiniti-ejere overvejer, om de igen skal købe en bil af mærket. Så går det straks bedre for det relativt nye bilmærke Rivian.

Egentlig gør Rivian rent bord med en score på 5 ud af 5 på tilfredshedsskalaen. Desuden overvejer hele 86 procent af Rivian-ejerne at købe sådan en bil igen.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler